FLY:n jäseneksi?

Olet varmaan kuullut Funktionaalisen Lääketieteen Yhdistyksestä, FLY. Jos haluat liittyä jäseneksi, voit tehdä sen helpoiten lähettämällä hakemuksen seuran hallitukselle sähköpostitse osoitteeseen info@fms.fi .

Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä lääkäri, hammaslääkäri tai muu terveydenhuollon ammattihenkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tavoitteet.
Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hakemuksesta hallituksen harkinnan mukaan hyväksyä muukin henkilö, joka ammatissaan käyttää funktionaalista medisiinaa ja joka hyväksyy yhdistyksen tavoitteet. Sääntöjen mukaan ”Kannattavaksi henkilöjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa”.
Jos haluat varsinaiseksi jäseneksi, niin tee hakemuksessa selvitys koulutuksestasi sekä ammatinharjoittamisestasi ja miten käytät siinä funktionaalista medisiinaa. Kannattavaksi henkilöjäseneksi voidaan hyväksyä myös henkilö, joka ei ole ammatinharjoittaja.

6 kommenttia

 1. Hiltunen Annemarie

  Hei!
  Onko Kuopiossa funktionaalisen lääketieteen koulutuksen saanutta lääkäriä? Paula Heinonen kertoi lokakuussa 2012 luennollaan Kuopiossa, että FLL:n lääkäri olisi tulossa Kuopioon.
  Kiitos tiedosta ja ystävällisin terveisin.
  Annemarie Hiltunen

 2. Reijo

  Kuopiossa on tulossa 2 ”funkkarilääkäriä”, asia varmistunee tämän vuoden syksyllä, tämän tiedon sain Paula Heinoselta.

 3. Susanna

  Onko nyt tietoa onko Kuopiossa jo nämä kaksi funkkarilääkäriä?

  • Am. Hiltunen

   Voisitteko ystävällisesti kertoa Kuopion funkkarilääkäreiden yhteystiedot?
   Kiitos!

   • Raimo Raatikkala

    Tämänhän humpuukia tämmöinen funktionaalinen lääketiede. Uskomuslääketiedettä.

   • Raimo Raatikkala

    Ei niitä olekaan.

Jätä vastaus